Niccolo's Think Lab - Blue Moon Revisited

Sköna semestrar

Nu när loven närmar sig så kanske man är sugen på att göra något som man annars inte hade gjort, nämligen att man tar en fjällsemester. När man kommer runt detta med att hitta något nytt så kanske man kan göra anana för andra och därigenom också kunna göra att barnens blir glada och får se naturen samt kunna uppskatta den. Det handlar om att verkligen kunna göra sådana saker och att se till att man får fram det som är viktig nämligen friskluft och hälsa, och det just vad man uppnår när man åker till fjällen. Men om man kan få till det som så många andra också gillar så kan man se till att njuta och få fram det som alla andra också får genom att man åker till fjällen med barnen och hela familjen.

Lov som minns

När man kan göra sådant som så många andra också gillar så kan man se till att njuta lite mer och därför också kunna åka skidor ned för bergen för att också njuta av det som andra vill och därför också kunna göra allt som man vill på bergen. Men om man inte kan åka skidor så kan man se till att åka andra saker ellet kanske ta sina lektioner som också gör att man trivs lite bättre på berget och känner sig säker med. Men om man inte får till detta så kan man få fram annat och därför också kunna göra lite andra saker. men om man kan njuta så kan man ändå göra det som så många andra ändå vill, vilket är en bra ide. Men när det handlar om bra saker så kan man njuta och ha med familjen med. Men när man njuter och får fram det som andra vill så är det viktigt att man verkligen kan har det bra.